keskiviikko 13. helmikuuta 2008

6.Vaahdotettu ruismarjapuuro, toisin sanoen hyvä ja helppo jälkiruoka

Tämän tein mustikoista ( 6 kahvikupillista)Valmista puuroa tuli reilusti kaksi litraa
4 kahvikupillista rasvatonta maitoa kiehuvaksi

2 " ruissihtijauhoja sähkövatkaimella

1 " hienoa sokeria vatkaten (sitten kattila pois liedeltä)

4 " jäisiä marjoja, (voi laittaa enemmänkin, paras mansikoista) vähän vaniljasokeria ja suolaa

Vatkataan sähkövatkaimella, kunnes puuro vaahtoutuu. Tästä annoksesta riittää aika monelle ja itse ihastuin heti saatuani alkuperäisen ohjeen, josta muutin veden rasvattomaksi maidoksi. (Ruissihtijauhot kypsyvät hetkessä, joutuessaan kiehuvaan nesteeseen)

Ei kommentteja: