keskiviikko 4. kesäkuuta 2008

Kokeilin täytekakun valmistusta uudella rengasvuualla

Tämän tein jo eilen ja vielä on vähän jäljellä.
Pohjaan laitoin lasin sokeria, lasin munia, lasin vehnäjauho+perunajauhoseosta, teelusikallisen leivinjauhetta.Kostukkeena minulla oli puolukka+mustikkamehua laimennettuna, siitä sain kakkuun myös sinistä sävyä. Täyte: 2 dl kermaa vaahdotetaan.
2dl piimään lisäsin noin 1 dl omaa mansikkahilloa ja ripaus vaniljasokeria.
1 dl kiehuvaan veteen 2 rkl liivatejauhoja ja tämä seos vatkaten piimä+hilloseokseen ja sitten sekaan vatkattu kerma. Yhteen kerrokseen laitoin mansikkahilloa.
Ja päälle vatkasin kermaa.Kakun päälle laitoin jäisiä marjoja suoraan pakastimesta.Nyt kakun tumma pohja on tulossa kerman läpi, jota ei eilen näkynyt.

Ei kommentteja: