lauantai 13. syyskuuta 2008

Tämäkin näyttää makaroonin korvikkeelta

Tämä on TV-3 makuja ohjelmasta

Galuskat

4 dl vehnäjauhoja
0,5 dl öljyä
2 dl vettä
1 kananmuna
suolaa
Sekoita vehnäjauhot, öljy, vesi ja kananmuna sileäksi taikinaksi.Mausta suolalla ja anna taikinan levätä tovi.
Keitä suuressa kattilassa suolalla maustettua vettä. Pudottele tai pursota pieniä, sormenpään kokoisia kokkareita taikinaa kiehuvaan veteen ja keitä kunnes galuskat nousevat pintaan.
Siivilöi ne ja tarjoa kastikkeen kanssa.
Tilaa Makuja-reseptit RSS-feedinä! Klikkaa osoitteeseen www.mtv3.fi/rss/rss_reseptit_makuja.rss tai http://www.mtv3.fi/rss/

Ei kommentteja: