maanantai 8. syyskuuta 2008

Tämän ohjeen olen kehitellyt ja tätä meillä syödään jälkiruokana


Suklaapuuro

2 dl vehnäjauhoja, 1 dl tummaa kaakaota, 1 dl sokeria 1tl vaniljasokeria, 3 dl maitoa ja 2 munaa vispataan suurukseksi ja lisätään vispaten kiehuvaan maitoon ( 7 dl)

Seos kuumennetaan hyvin sekoittaen kiehumispisteeseen ja puuron sakeuduttua kattila otetaan pois liedeltä ja pohjaa käytetään kylmässä vedessä. (Oma kattilanpohja saattaa sihahtaa)Tällöin puuro on valmista, eikä kypsy liikaa, eikä kananmuna pääse juoksettumaan

Samalla ohjeella tulee herkullisempi, jos käyttää osaksi kermaa

Jos käytetään vehnäjauhojen sijasta n. 4 rkl perunajauhoja, saadaan suklaakiisseliä

Ei kommentteja: