torstai 7. tammikuuta 2010

Espanjalaistyylinen vanukas jälkiruoaksi


Netissä on monia ohjeita.Tein muistini mukaan ja samalla kokeilin mitä tulee.Tein näin:

Sulatin 1 dl hienoa sokeria paistinpannussa ruskeaksi. Lisäsin siihen nopeasti n.1,5 dl vettä ja annoin sokerin sulaa veteen.

Mittasin 5 dl maitoa astiaan ja sinne 5 munaa.Lisäsin vähän vaniljasokeria.Vatkasin seoksen tasaiseksi.

Kaadoin paahdetun sokeriliemen uunivuokaan ja päälle munaseoksen.Paistoin uunissa, kunnes massa hyytyi.

Helppo valmistaa hyvää tuli! Muistutti uunijuustoa, joka tehdään ternimaidosta.

1 kommentti:

seijastiina kirjoitti...

Näyttää ihanalta herkulta, pahus kun lopetin sokerin käytön toistaiseksi, mutta pistetään mieleen, kiinnostava :D