keskiviikko 28. syyskuuta 2016

Uusia tuotteita aina vaan

Uteliaisuuttani ostin Mifu-uutuustuotteen. Kysyin esittelijältä raejuuston ja mifun eroa, Raejuusto venyy paistettaessa, mutta mifu ei. En keksinyt muuta siitä, kuin paistoin pannulla, niinkuin mainoksessa. Mutta eipä ollut minun mieleinen tuote. Nyt mielenkiinnolla seuraan muiden tykkäystä ja valmistetaanko sitä miten pitkään?

http://www.valio.fi/tuotteet/valio-mifu/

Uusia tuotteita aina vaan

Uteliaisuuttani ostin Mifu-uutuustuotteen. Kysyin esittelijältä raejuuston ja mifun eroa, Raejuusto venyy paistettaessa, mutta mifu ei. En keksinyt muuta siitä, kuin paistoin pannulla, niinkuin mainoksessa. Mutta eipä ollut minun mieleinen tuote. Nyt mielenkiinnolla seuraan muiden tykkäystä ja valmistetaanko sitä miten pitkään?

torstai 8. syyskuuta 2016

Piirakan helppo pohjataikina

2 sokeria, 6 vehnäjauhoja. suolaa. leivinjauhetta, ruokasoodaa sekoitetaan.

1 ruokaöljyä (käytin olivioljyä) 2 piimää, 1 munia.

Kuivat aineet sekoitetaan kosteisiin. Taikinan saa helposti levitettyä märällä kädellä.

Itse käytin 2,5 dl kahvikuppia mittana ja 2 teelusikallista kohotusaineita ja 1 tl suolaa. Mausteeksi laitoin kardemummaa pari teelusikallista

Taikina riittää kahdelle uunipeltille.

Tähän päälle laitoin omena- ja appelsiinihilloa lusikalla




Joku kävi jo leikkaamassa paloja